Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

19.8.2022 12.29

Sadalle ensimmäiselle ilmainen pehmis Liikkis-tapahtumassa!

Hyvinvointitapahtuma Liikkis järjestetään Kauhavan koulukeskuksella tulevana lauantaina 20.8.2022 klo 12-17.  Tapahtumaan osallistuu laaja joukko hyvinvointitoimijoita esittelemään toimintaansa.

Monipuolisen hyvinvointitarjonnan lisäksi paikalle toivotaan väkeä houkuttavan myös jäätelö, sillä kaupunki tarjoaa sadalle ensimmäiselle kävijälle ilmaisen pehmiksen!

- Herkullisista ja isoista pehmiksistä tunnettu Maija Toivolan jäätelöauto tulee tapahtumaan ja sata ensimmäistä saa mansikka-vanilja pehmiksen ilmaiseksi. Auto on paikalla koko tapahtuman ajan ja sieltä saa ostaa kahvia ja virvokkeita, mikä on tervetullut lisä tapahtumaan, sillä mukavan lämmintä keliä näyttäisi olevan tiedossa, kertoo viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula.

Liikkis esittelyjä myös muissa toimipisteissä

Liikkis hyvinvointitapahtuma ei rajoitu pelkästään Kauhavan koulukeskukseen:
Härmä Areenalla on Härmän Siskojen ja Alahärmän Kisan toimesta mukavaa puuhaa ja lajiesittelyjä,
Kalmookankaan moottoriradalla AL Härmä järjestää autourheilusta monipuolisen ja vauhdikkaan tutustumispäivän,
jäähallissa pääsee luistelemaan Hela-Kiekon ohjauksessa,
Kuntokeskus Korjaamolla on avoimet ovet ja ilmainen salikokeilu sekä Chakratzaa hyvän mielen hoitolassa on avoimet ovet.  

Kaikki esittelijät niin koulukeskuksella kuin muissakin toimipisteissä sekä tapahtuman ohjelma löytyvät osoitteesta www.kauhava.fi/liikkis

piirretty kuva, jossa on monenlaista touhua; koiran ulkoiluttaja, bändi, lapset kiipeilee, poika potkii palloa.


Palaa otsikoihin