Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

24.5.2022 12.43

Liikkis hyvinvointitapahtumaan ehtii vielä ilmoittautua esittelijäksi!

Liikkis hyvinvointitapahtuman ilmoittautumisaikaa on jatkettu 22.6. saakka.

- Esittelijöiksi on ilmoittautunut jo kolmisenkymmentä hyvinvointialan toimijaa. Pääosa tulee koulukeskuksen saliin, jonne järjestämme esittelijöille paikat. Useimmiten tarpeena on pöytä ja tilaa hieman jollekin toiminnalliselle kokeilulle. Tietysti myös piha-alue hyödynnetään, osalla ilmoittautuneista oli tulossa mukana joku ajoneuvo tai eläimiin liittyvää esittelyä.  Liikuntapuiston tilat hyödynnetään niin ikään ja osa esittelijöistä toimii omassa toimipisteessään järjestäen avoimien ovien päivän tmv. Kirjo on nyt jo aivan upea, luvassa on Kauhavan harrastusmahdollisuuksien ja hyvinvointipalvelujen esittelyjä todella monipuolisesti, iloitsee viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula.

Kaupungin ja Kuntayhtymä Kaksineuvoisen tapahtumaa organisoiva työryhmä jatkoi ilmoittautumisaikaa 22.6.2022 saakka, jotta tavoitettaisiin lisää esittelijöitä.

- Tällainen tapahtuma on erittäin hyvä tilaisuus harrastusseuroille ja muille toimijoille esitellä omaa toimintaa ja saada uusia ihmisiä toimintaan mukaan, elämänlaatupalvelualueen esimies Päivi Paavola kannustaa.

Liikkis hyvinvointitapahtuma järjestetään Kauhavan yhtenäiskoululla 20.8.2022 klo 12-17. Esittelijöiden tiedot tulee olla hyvissä ajoin tiedossa lupa-asioita ja järjestelyjä varten. Tämän vuoksi ilmoittautumiset tulee olla tehtynä 22.6. mennessä.

Lisätiedot tapahtumasta ja sähköinen ilmoittautumislomake löytyvät kaupungin kotisivuilta:



Palaa otsikoihin