Etusivu Uutishuone Uutiset

Uutiset

26.9.2024 12.51

Yhdistysesittelyssä Tanssiseura Vaihtoaskel

Tanssiseura Vaihtoaskel on aktiivinen tanssiseura, joka on järjestänyt säännöllisesti lavatanssikursseja jo yli 10 vuoden ajan Kauhavan seudulla, Alakylän kyläareenalla. Kaikki tanssinohjaajamme ovat suorittaneet SUSEL:n ohjaajakoulutuksen. Lisäksi kursseillamme on vierailevia tanssinopettajia. 

Toiminta on suunnattu kaikenikäisille tanssin ystäville, aloittelijoista kokeneempiin tanssijoihin. Keskiviikkoisin kursseille voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista yksin, kaksin tai porukalla, kaikki pääsevät tanssimaan.



Vaihtoaskel edistää tanssikulttuuria ja tekee työtä sen eteen, että tanssi on helposti lähestyttävä ja iloinen harrastus kaikille. Seura arvostaa tasa-arvoa, rentoa ilmapiiriä sekä jatkuvaa oppimista. Seuran toiminnassa pyritään siihen, että jokainen kehittyy omassa tahdissaan ja nauttii tanssista täysin rinnoin. 

Tanssi on monipuolinen ja tehokas liikuntamuoto, joka yhdistää fyysisen aktiivisuuden, luovuuden ja sosiaalisen yhdessäolon. Tanssilla on lukuisia terveysvaikutuksia niin keholle kuin mielellekin, ja se sopii kaikenikäisille ja -tasoisille ihmisille.
Kauhavan Alakylän kyläareena sijaitsee osoitteessa Vanha Lapuantie 22, Pernaa
Jos olet kiinnostunut lavatansseista, sosiaalisesta yhdessäolosta ja tanssin ilosta, Tanssiseura Vaihtoaskel on juuri sinulle! Tule, tutustu, opi ja innostu!

Lisätietoja, kurssien aikatauluja yms. löydät kotisivuilta sekä Facebookista.


Kotisivut: www.vaihtoaskel.fi 
Sähköposti: info(at)vaihtoaskel.fi
Seuraa somessa:
Facebook: @Vaihtoaskel

Palaa otsikoihin