Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

8.8.2023

Ylihärmässä Elotryskäillään jälleen!

Ylihärmän Elotrysköö on Ylihärmän alueen oma kesätapahtuma. Tryskööt järjestetään tänä vuonna elokuun puolivälissä ja ohjelmaa on parin viikon ajan ympäri Ylihärmää.

Historiaa

Ylihärmän reserviläiset järjestävät Ylihärmän Päämajassa jälleen tapahtumia. To 10.8. klo 18 alkaa elokuva Kaukokatseinen Mannerheim ja Ti 15.8. on vuorossa Tapani Tikkalan luento aiheesta ”Ylihärmän päämaja ja Ruoveden Manninen 1918”.

Liikuntaa

Liikkumaan pääsee niin ikään reserviläisten seurassa: Ma 14.8. klo 18 on vuorossa Päämajapyöräily, jonka pituus on 30km ja ma 21.8. poljetaan Ylihärmän kulttuuripyöräily – tämän lenkin pituus on n. 17 km. Molempiin lähtö klo 18 Ylihärmän torilta. Lenkeillä mennään leppoisaa tahtia, lähde rohkeasti mukaan!

Musiikkia ja yhteislaulun iloa

Musiikin ystäville on luvassa kaksi erilaista konserttia: Ke 16.8. päästään Jazzin pyörteisiin Kotiseututalo Keskikankaalla. Luvassa on tuttuja jazz-kappaleita Söderbacka-Matikainen Duon esittämänä. To 17.8. konsertoi Kauhavan seurakunnan kanttorit Ylihärmän kirkossa. Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy, konsertit alkavat klo 18.

Kaikilla on myös mahdollisuus laulaa itse! Pakan kylätalolla on yhteislaulua pe 11.8. klo 19 alkaen Kari Kallion johdolla ja Ylihärmän taidetalolla to 17.8. klo 16 alkaen, Mika Peltoniemen vetämänä.

Ohjelmaa koko perheelle

La 19.8. on Elotryskööt Kuntsarilla. Klo 10 alkaa Vahvin reserviläinen kisa Anssin Jussin Areenan parkkialueella. Klo 14 alkaen on tarjolla Ylihärmän MLL:n ja Kauhavan kulttuuripalveluiden järjestämää ohjelmaa ja klo 15 esiintymislavalle nousee lastenorkesteri Mutaveijarit. Iltaa voi jatkaa Anssin Jussin Areenan terassilla, jossa voi myös nälän tullen ostaa pikkusuolaista. Klo 20.00 lavan ottaa haltuun The Meänland-bändi.

 

Katso tarkemmat ohjelmatiedot www.kauhava.fi/elotryskoot


Palaa otsikoihin