Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

21.9.2023 13.23

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänä vuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.-8.10.2023 teemalla Tehdään iästä numero. Valtakunnallinen pääjuhla järjestetään Iisalmessa sunnuntaina 1.10.2023.

Kauhavan kaupunki ja muut toimijat järjestävät vanhustenviikolla erilaisia aktiviteettejä ikäihmisille. Päätapahtumana on vanhustenviikon juhla Kauhavan seurakuntakodilla keskiviikkona 4.10.2023 alkaen klo 12.00 kahvituksella. Ohjelmallinen osuus alkaa klo 13.00. Juhlaan on kutsuttu ikäihmiset Kauhavalta ja Lapualta. Ohjelmassa on puheita, yhteislauluja, runo- ja musiikkiesityksiä. Juhlajärjestelyistä vastaa Kauhavan vanhusneuvosto. Kauhavalaisille ikäihmisille järjestetään yhteiskyydityksiä juhlaan jokaisesta kaupunginosasta.


Tiistaina 3.10. klo 12-15 Kauhavan työväentalolla on Kunnon Mummola -tapahtuma, jossa  keskitytään ikäihmisten hyvinvointiin. Kunnon Mummolasssa pääsee mm. Seamkin fysioterapiaopiskelijoiden toimintakykymittauksiin ja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry tarjoaa maksuttomia Inbody-mittauksia. Kauhavan Ykkösapteekki on mukana antaen neuvontaa terveyden edistämiseksi ja lääkehoidon tarkistamiseksi. Kotiinviemisiksi saa kaupungin elämänlaatupalveluilta harjanvarren jumppaohjeineen.

 

Viikon kestävällä vanhustenviikolla on ikäihmisille muitakin tapahtumia, jotka löytyvät kaupungin kotisivuilta kauhava.fi/vanhustenviikko

Lämpimästi tervetuloa tapahtumiin!

Palaa otsikoihin