Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

14.1.2022 10.49

Vältä ruuhkat - äänestä ennakkoon viikonlopun aikana

Aluevaalien ennakkoäänestys on käynnissä parhaillaan. Äänestys jatkuu läpi viikonlopun ja viimeinen ennakkoäänestyspäivä on tiistai 18.1.

Keskiviikkona ja torstaina Kauhavalla on annettu 1.075 ääntä. Äänestämässä on käynyt 8,6 % äänioikeutetuista. Aktiivisimmin on äänestetty Kortesjärven äänestysalueella, jossa äänestysprosentti on 12,0. Ylihärmän äänestysalueella äänensä on torstaihin mennessä antanut 9,2 % äänioikeutetuista, Alahärmän äänestysalueella 8,3 %, Kauhava Länsisellä alueella 8,3 % ja Kauhava Itäisellä alueella 7,0 %.

Viikonlopun aikana ennakkoäänestyspaikat, eli Ylihärmän ja Alahärmän palvelutoimistot, Jääkärimuseo ja Kauhavan kaupungintalo ovat avoinna klo 11-15. Kannattaa käydä äänestämässä tänään tai viikonlopun aikana, sillä viimeiset ennakkoäänestyspäivät (ma ja ti) voivat olla ruuhkaisia. Äänestämään lähtiessä on hyvä huomioida, että jonotus tapahtuu ulkona.

Tänään perjantaina 14.1. voi äänestää klo 16 saakka kaikissa em. äänestyspaikoissa. Kirjastoauto Opus on tänään ottamassa ääniä vastaan Voltin koululla klo 12-16.

Palaa otsikoihin