Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

12.12.2023 12.37

Uudenvuodenaattona tarjotaan jälleen ilotulituksen sijaan elokuvia

Kauhavan kaupunki ja Komiat-lehti tarjoavat kaupunkilaisille kaksi ilmaista elokuvanäytöstä uudenvuodenaattona. Kauhavalla on näytetty uuden vuoden elokuvia vuodesta 2010 lähtien. Ilotulitteiden ampumisen sijaan uuden vuoden elokuvilla tuetaan kotimaista elokuvaa ja paikkakunnan omia elokuvateattereita. Elokuvista ei aiheudu myöskään harmia lemmikeille.

Elokuvavalinnoissa on suosittu jälleen kotimaisia elokuvia ja näytökset järjestetään molemmissa elokuvateattereissa seuraavasti 31.12.2023 klo 15.00:

  • Alahärmässä Magnum-teatterissa Pelle Hermanni ja hypnotisoija
  • Kauhavalla Y-kinossa Huijarit

Pelle Hermanni ja hypnotisoija on koko perheen elokuva, joka saa ensi-iltansa 22.12.2023. Pelle Hermannin roolin esittää Vesa Vierikko, muissa rooleissa nähdään mm. Martti Suosalo, Iina Kuustonen, Hannu-Pekka Björkman ja Minttu Mustakallio. Elokuva on sallittu kaiken ikäisille (S).




Huijarit kertoo pätkätöiden ja rahapulan rasittamasta Sirusta, joka keplottelee itsensä väärinymmärrysten seurauksena valelääkäriksi hyvinvointiklinikalle. Rooleissa nähdään Tommi Korpela, Tuulia Eloranta, Samuel Kujala ja Pilvi Hämäläinen. Huijarit saa ensi-iltansa 26.12.2023 ja se on sallittu yli 7-vuotiaille.



Liput voi voittaa osallistumalla arvontaan

Elokuvaliput uuden vuoden näytöksiin voi voittaa arvonnassa, johon osallistutaan 17.12.2023 mennessä netin kautta osoitteessa: www.komiat.fi/arvonta

Teatterit arpovat liput ja voittajat julkaistaan 20.12. ilmestyvässä Komiat-lehdessä ja lehden kotisivuilla. Fyysisiä lippuja elokuviin ei toimiteta, vaan voittajat pääsevät nimellään sisään ja paikat täytetään teatterien ohjaamassa järjestyksessä.

Salit täyteen!

Arvonnassa voittaneita muistutetaan ilmoittamaan elokuvateatterille mahdollisiman pian mahdollisesta esteestä, jolloin perutut liput voidaan arpoa uudestaan. Joskus voittoja tulee yhteen perheeseen useampia, jolloin olisi syytä muistaa perua ylimääräiset paikat hetimmiten. Kuluneet vuodet ovat opettaneet, että tästä huolimatta useimmiten paikkoja on jäänyt tyhjiksi.

Joten mikäli arvonnassa ei onni suosi, voi silti halutessaan tulla paikalle peruutuspaikkojen toivossa. Kaikki paikat täytetään, eli jos tilaa vain on, niin näytökseen pääsee.





Palaa otsikoihin