Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

8.12.2022 10.11

Uuden vuoden ilmaiset elokuvanäytökset tulevat jälleen

Kauhavan kaupunki ja Komiat-lehti tarjoavat kaupunkilaisille ilmaisia elokuvanäytöksiä uudenvuodenaattona jälleen tänä vuonna. Parina edellisenä vuonna uuden vuoden elokuvia ei ole voitu järjestää koronan takia. Elokuvavalinnoissa suositaan perinteisesti kotimaisia elokuvia ja tarjonta suunnitellaan siten, että elokuvia on kaiken ikäisille.

Kiljuset! ja Napapiirin sankarit 4 kutittavat nauruhermoja

Tänä vuonna näytöksiä on tuttuun tapaan molemmissa elokuvateattereissa; Y-kinossa ja Magnum-teatterissa. Tällä kertaa esitetään samat elokuvat samaan aikaan kummassakin teatterissa: klo 14 Kiljuset! ja klo 16 Napapiirin sankarit 4.

Kiljuset!-elokuva on koko perheen elokuva, joka kertoo tunnetusti äänekkään perheen seikkailuista Helsingin matkalla. Kiljuset! -elokuva on Suomen ensi-illassa 28.12.2022 ja se on sallittu kaiken ikäisille (S). Elokuva perustuu Kiljusen herrasväki -kirjasarjaan.

Napapiirin sankarit 4 on komedia, jossa tällä kertaa juostaan vaikeasti löydettävän tofun perässä. Elokuva jatkaa Napapiirin sankarit -elokuvasarjaa, jonka kaikki kolme edeltävää elokuvaa ovat saaneet yli miljoonan katsojan rajan rikki Suomen elokuvateattereissa. Elokuva on kielletty alle 7-vuotiailta.

Liput voi voittaa osallistumalla arvontaan

Elokuvaliput voi voittaa arvonnassa, johon osallistutaan 18.12.2022 mennessä netin kautta osoitteessa: www.komiat.fi/arvonta

Teatterit arpovat salit täyteen ja voittajat julkaistaan 21.12. ilmestyvässä Komiat-lehdessä ja lehden kotisivuilla. Fyysisiä lippuja elokuviin ei toimiteta, vaan voittajat pääsevät nimellään sisään ja paikat täytetään teatterien ohjaamassa järjestyksessä.

Ilotulituksen sijaan elokuviin

Uuden vuoden elokuvat ideoitiin alun perin vastineeksi ilotulituksen järjestämiselle. Ilotulitteiden ampumisen sijaan uuden vuoden elokuvilla tuetaan kotimaista elokuvaa ja paikkakunnan omia elokuvateattereita. Elokuvista ei aiheudu myöskään harmia lemmikeille. Ensimmäiset uuden vuoden elokuvat järjestettiin Kauhavalla vuonna 2010.


 


Palaa otsikoihin