Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

10.10.2023 7.53

Tuulia Design vuoden siistein yrityspiha

Vuoden siistein yrityspiha 2023 -palkinnon sai tänä vuonna Tuulia Design. Valinnan teki raati, jossa mukana olivat yritysjärjestöjen puheenjohtajat, kaupungin puutarhuri, rakennustarkastaja ja yrityspalvelusihteeri.  

Kaupunginosien yrittäjien puheenjohtajat saivat ehdottaa omalta alueeltaan kisaan ehdokasta/ehdokkaita, jonka jälkeen raati suoritti äänestyksen PowerParkin ja Tuulia Designin välillä.

Kaikki finalistit olivat: Lumous Navettakahvila, MSK Group, PowerPark ja Tuulia Design. Palkintona Junkin valmistama kukkalaatikko, jossa ihanat syksyiset istutukset ja laatikon kyljessä palkintolaatta.
Voittajapihan valinnan perustelut:
Tuulia Designin piha on omaleimainen ja persoonallinen. Vaihtuvan eloisa ja raikas piha Kauppatien varrella, jossa on hyödynnetty hienosti vanhojen tavaroiden uusiokäyttöä. Piha on asfaltoitu ja siisti ja houkuttelee tutustumaan.

Kuvassa Kauhavan vuoden siistein yrityspiha 2023 voittajayrityksen yrittäjät Minna Mäkipernaa ja Hanna Keskinen.
Vuoden siistein yrityspiha 2023 Tuulia Designin yrittäjät Minna Mäkipernaa ja Hanna Keskinen. Palkinnoksi yritys sai Junkin tekemän kukkalaatikon, jossa on syysistutukset.



Palaa otsikoihin