Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

19.10.2021 8.18

Syyslomalla paljon puuhaa!

Elämänlaatupalvelut ovat järjestäneet yhteistyössä monien eri toimijoiden kanssa varsin monipuolisen kattauksen kuntalaisille syyslomaviikolle. Joka päivä on jotain toimintaa joko ohjattuna tai itsenäisesti suoritettavana kaveriporukalla tai perheen kanssa.

Liikuntaa voi harrastaa monin tavoin. Frisbeegolffissa voi "kisata" kiertäen Kauhavan urheilupuiston- tai Kitkan radan itsenäisesti ja osallistua tuloskortilla palkintojen arvontaan. Tutut ilmaiset luisteluvuorot ovat jäähallilla neljänä päivänä omin aikavarauksin ilman mailoja ja mailojen kanssa. Uimaan pääsee tosi edullisesti parina päivänä; Härmän kylpylään puoleen hintaan ja Lapuan uimahalliin eurolla. Uutuutena voi päästä kokeilemaan Padelia, jonne on myös kuntalaisille ilmaisia vuoroja, joita voi varata.


Mm. Padelia on mahdollisuus kokeilla ilmaiseksi syyslomaviikolla.
Nuorisotiloilla on joka kaupunginosassa oma syyslomapäivä, jolloin tiloilla on erityistä ohjelmaa. Nuorisolle ja perheille on suunnattu myös AL-Härmän järjestämä nuorisopäivä Alahärmässä Kalmookankaan radalla, jossa on mahdollisuus tutustua autourheiluharrastukseen ja päästä vaikka ralliauton kyytiin!

7-12 -vuotiaille lapsille on järjestetty Härmänmaan 4Hn ja Järvilakeuden kansalaisopiston kanssa yhteistyössä Lasten taidepäivä ja Lasten teatteripäivä, joihin on ilmoittautumiset kansalaisopiston kautta.



Autoliitto Härmä tarjoaa mahdollisuuden tutustua moottoriurheilun saloihin.
Musiikista voi nauttia syyslomalla SyysSoi - konsertissa, joka järjestetään Kauhavan seurakuntakodilla. Konsertissa kuullaan klassista jousi- ja pianomusiikkia sekä soololauluja ja duettoja.

Kirjastoissa on koko syyslomaviikon käynnissä Sinun maailmasi -tempaus, jossa omasta satumaailmastaan tai kirjan tarinasta voi tehdä piirroksen. Piirustuksista muodostuu kirjastoihin syyslomaviikon mittaan näyttely, jota voi käydä katsomassa loman aikana tai sen jälkeen.

Museoihin pääsee tutustumaan avoimien ovien päivissä, jolloin on tarjolla myös maksuttomia opastuksia.

Kortesjärven Yrittäjät ovat mukana järjestämässä Kortesjärvelle Drive in -elokuvaillan, jossa nähdään elokuvat Tenavat (S) sekä Fast and Furious 4 (K16). Elokuviin ilmoittaudutaan sähköisesti, sillä autopaikkoja on rajoitettu määrä. Elokuviin on osoitettu katsomolavalta paikkoja myös ilman autoa tuleville.

Drive in -elokuviin omat eväät mukaan.


Tutustu syysloman tarjontaan ja katso ilmoittautumistiedot osoitteesta

Palaa otsikoihin