Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

9.5.2022 15.05

Power Cupissa paljon avointa oheisohjelmaa nuorisolle

Power Cup Kauhava on paljon muutakin kuin lentopalloa. Lasten ja nuorten lentopalloturnauksen ajankohta PowerParkissa lähestyy 9.–12.6.

Maailman suurimmassa lasten ja nuorten lentopalloturnauksessa mukana lähes 680 joukkuetta, joista 30 joukkuetta ulkomailta. Tapahtuman aikataulu on valmistunut ja oheisohjelma on laadittu nuorten toiveita kuunnellen. Torstain avajaisiin ja perjantain ja lauantain kisafestareille on myös muulle yleisölle vapaa pääsy.

Lentopalloturnausten lisäksi lapsille ja nuorille on luvassa paljon muutakin ohjelmaa. Yksi nuorten odotetuin hetki on pelien lisäksi PowerParkissa järjestettävät powerilaisten huvipuistoillat.

Torstain avajaisten artistina esiintyy nuorten toivoma VIIVI. Hänen läpimurtohittinsä ovat mm. USA, Lääke ja Hyväuskoinen. VIIVI julkaisi odotetun debyyttialbuminsa ”Parisuhdehautausmaa” keväällä 2022. Levy toi tekijälleen viisi ehdokkuutta Emma Gaalassa.

Perjantain ja lauantain Jaffa Juicy kisafestareilla ovat mukana somevaikuttajat Rajala, Daniel Ahola, Räpfaija, Anni Marjomaa ja Nuppu Oinas. Nämä TikTokista tutut esiintyjät heittäytyvät powerilaisten mukaan erilaisiin kisailuihin. Lisäksi DJ viihdyttää iltaa musiikilla.

Jaffa Juicy kisafestareiden juontajana toimii Daniel Ahola. Daniel on tuottaja sekä tubettaja, mutta myös dokumentaristi sekä elokuvaaja. TikTokissa hän heittäytyy mukaan haasteisiin ”Mitä seuraavaksi” -videoissa.

Virallisen kisabiisin esittää Räpfajia, joka esiintyy perjantaina. Hän esittää Power Cupista kirjoitetun virallisen kisabiisin, jonka tekemiseen nuoret ovat päässeet mukaan somessa.

Nuppu Oinas on noussut TikTokin kautta levyttäväksi artistiksi. Hän on osallistunut myös Idolsiin, The Voice of Finlandiin ja ”Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!” -ohjelmiin.

Anni Marjomaa on noussut suosioon TikTokissa humoristisilla videoillaan. Pystyykö hän hyödyntämään ajatustenlukua kisafestareiden kilpailuissa?

Rajala ottaa haltuun Power Cupin TikTokin koko tapahtuman ajaksi. Mestaruusliigassa pelaavan Vantaa Ducksin joukkueenjohtaja on kerännyt videoillaan 150 000 seuraajaa TikTokissa. Hän on osallistunut itsekin Power Cupiin. 

”Tänä vuonna emme tee vain lentopalloturnausta, vaan otteluiden lisäksi luvassa on hyvin erilaista ohjelmaa lapsille ja nuorille. Perjantai- ja lauantai-iltana ohjelmassa on huvipuisto-illat, jolloin PowerPark on varattuna vain Powerin kävijöille. Lisäksi meillä on tapahtuma-alueella Jaffa Juicy kisafestarit, jonne tulee nuorten toivomia somevaikuttajia. Mukana Power Cupissa nähdään Rajala, Daniel Ahola, Räpfaija, Anni Marjomaa ja Nuppu Oinas niin esiintymässä kuin kisailemassa powerilaisten kanssa. Koko illan lapsia ja nuoria viihdyttää DJ. Avajaispäivänä torstaina nuorten toivoma VIIVI ottaa Power Cupin lavan haltuunsa. Avajaisiin ja Jaffa Juicy kisafestareille on vapaa pääsy, joten tervetuloa katsomaan menoa ja meininkiä!” Iloitsee Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

Tapahtuma-alueen Power-tori palvelee joka päivä aamusta iltaan. Power-torilla pääset vierailemaan yhteistyökumppaneiden aktivointi pisteillä, sekä käyttämään kioskien palveluita. Tapahtuma oheisohjelmineen on nuorille suunnattu ja päihteetön.

Power Cup on Suomen Lentopalloliiton, paikallisseurojen ja kaupungin yhdessä järjestämä maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Power Cup rantautuu joka vuosi eri kaupunkiin. Tänä vuonna turnaus pelataan 9.-12.6.2022 Kauhavalla PowerParkissa.


 

Palaa otsikoihin