Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

10.2.2022 14.30

Menestystä kansainväliseen rekrytointiin -hanke on alkanut

Menestystä kansainväliseen rekrytointiin -hankkeen projektisuunnittelijana on aloittanut helmikuussa Sanna Kivilahti. Sannalla on monipuolinen ja pitkä työkokemus toiminnanjohtajan tehtävistä, kehittämis- ja hanketoiminnasta sekä kotoutumista edistävistä tehtävistä. 

Menestystä kansainväliseen rekrytointiin -hankkeen tavoitteena on edistää alueen yritysten kansainvälisen rekrytoinnin osaamista ja alueen vetovoiman lisääntymistä. Keskeisiä toimenpiteitä ovat mm. alueella olevien kansainvälisen rekrytoinnin palveluverkostojen ja tuen sekä hyvien rekrytointikäytänteiden esille tuominen.

- Järjestämme yrityksille tapahtumia yhteistyössä palveluverkostojen asiantuntijoiden kanssa sekä teemme yritysvierailuita. Hankkeessa kehitetään yritysten ja asiantuntijoiden kanssa myös sertifikaatti, jonka sisältöön yritykset voivat työpajoihin osallistumalla vaikuttaa. Sen tavoitteena on luoda positiivinen työnantajamielikuva sertifikaatin käyttäjistä lisäämään vetovoimaa osaavan työvoiman keskuudessa, Sanna kertoo. 


- Hankkeessa ensimmäisiä käytännön toimenpiteitä on yritysten tarpeiden ja tavoitteiden tunnistaminen sekä palveluverkoston esille tuominen.  Mikäli haluat keskustella kansainvälisestä rekrytoinnista ja siihen liittyvistä tarpeista, ole rohkeasti yhteydessä, Sanna kannustaa.

Projektisuunnittelija Sanna Kivilahti auttaa yrityksiä kansainvälisen rekrytoinnin kiemuroissa.




Palaa otsikoihin