Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

25.5.2022 15.09

Maaseututoimen kevään 2022 lähipalvelu ja muu asiointi

Ylihärmän päätoimipaikka avoinna joka päivä klo 9 -15.00. Ajanvarauksella voit sopia myös muista ajankohdista. Linkki lähipalvelupisteiden palvelutaulukkoon.

Lähipalvelupisteissä Alahärmässä, Kortesjärvellä, Evijärvellä, Lappajärvellä ja kanta-Kauhavalla on tukihaun aikaa tihennetty päivystys 30.5. -15.6.2022.

Yrittäjäopistolla Janne Lahnalampi palvelee Hela-ravintolan pääovesta sisään päästyäsi heti oikealla puolella olevassa kabinetissa. Maaseutuhallinto palvelee tuolloin tiistaisin iltapäivisin 12 -15.30 ja keskiviikkona sekä torstaina koko päivän (8-15.30). Muuna aikana ajanvarauksella.

Asiointiin viljelijätukiasioissa kannattaa mahdollisuuksien mukaan käyttää ensisijaisesti Vipu -verkkoasiointipalvelua. Lähetä tukihakemukset hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä 15.6.2021, sillä verkkotunnistautumiseen saattaa kohdistua häiriöitä. Verkkopalveluiden käyttäjäksi pääsee myös neuvojan kautta. Valtuutus neuvojalle tehdään lomakkeella 457 (Ruokavirasto) tai valtuutuksen voi tehdä Vipu-palvelussa.

Tarvittaessa voi tukia hakea myös paperilomakkeilla, jotka löytyvät Ruokaviraston sivuilta. Hakulomakkeen voi lähettää kuntaan sähköpostin liitteenä tai kirjepostina hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä.

Postita valmiit lomakkeet liitteineen Kauhavan maaseutuhallinnolle osoitteeseen: Päämajantie 6, 62375 Ylihärmä tai sähköpostilla maaseututoimi@kauhava.fi

Meidän yhteystietomme ja kevään koulutusmateriaalin löydät tämän linkin kautta. https://www.kauhava.fi/palvelut/tyo_ja_elinkeinot/maaseutupalvelut

Maaseutupalvelut

Maaseutupalvelut Kauhavalla


Palaa otsikoihin