Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

27.1.2022 9.27

Maailman suurin lentopallotapahtuma rantautuu kesäkuussa Kauhavan PowerParkiin

Lentopallon Power Cupin suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Meneillään on joukkueiden ilmoittautuminen sekä laajan vapaaehtoisjoukon rekrytointi kesän suurtapahtumaan 9. – 12.6.2022.


Lentopalloliiton ja yhteistyökumppaneiden organisoima Power Cup on lentopallon junioritoiminnan vuosittainen tapahtuma, jolla on yli 30 vuoden perinteet. Power Cup kokoaa eri puolille Suomea 10.000 osallistujaa. Vuoden 2022 tapahtumapaikaksi valikoitui Kauhavan Alahärmässä sijaitseva elämysmaailma PowerPark.

Suunnittelutyö on käynnissä, vaikka koronatilanne onkin haastava. Tällä hetkellä on meneillään lentopallojoukkueiden ilmoittautuminen, joka päättyy 22.2. (toinen hintaporras 6.4. saakka). Tavoitteena on saada osallistumaan 800 pelaavaa joukkuetta. Tapahtuman toteutumiseen tarvitaan myös suuri määrä talkoolaisia sekä yhteistyökumppaneita. Talkoolaisia rekrytoidaan parhaillaan tapahtuman kotisivujen kautta. Power Cupista järjestetään erillinen tiedotustilaisuus PowerParkissa maaliskuun aikana. Sinne toivotaan osallistuvan mm. urheiluseuroja, yhdistyksiä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

 - Power Cup on yhteinen voimannäyte Kauhavan kaupungille, alueen yrityksille sekä Kauhavan alueen seuroille; Kauhavan Wisalle, Kortesjärven Järvi-Veikoille, Alahärmän Kisalle ja Ylihärmän Junkkareille. Uskomme vakaasti siihen, että pystymme kesällä järjestämään turvallisen ja mieleenpainuvan yleisötapahtuman PowerParkissa, kertoo tapahtuman paikallispäällikkö Juha Kärnä Alahärmän Kisasta.

Lisätietoja antavat:
Juha Kärnä, Power Cup paikallispäällikkö
(
talkoolaiset, yhteistyökumppanuudet)
puh. 040 5109130
juha.karna(at)powercup.fi

Sari Hirvelä, paikallinen markkinointipäällikkö PowerPark
puh. 040 680 2377
sari.hirvela(at)powerpark.fi


Palaa otsikoihin