Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

26.10.2022 10.04

Kela muuttaa hyvinvointikeskukseen

Kela muuttaa Kauhavalla sosiaalitoimen kanssa samoihin tiloihin hyvinvointikeskukseen marraskuussa. Kela palvelee myös uusissa tiloissa vain ajanvarauksella.

Kelan palveluasiantuntija on tavattavissa Kauhavan hyvinvointikeskuksessa sosiaalitoimen tiloissa (Kauppapassi 3, Kauhava) ajanvarauksella 1.11.2022 alkaen. Muuton tavoitteena on tiivistää paikallista yhteistyötä kunnan sosiaalitoimen kanssa.

- Kauhavalla olemme tehneet hyvää yhteistyötä sosiaalitoimen kanssa jo aikaisemmin. Nyt kun muutamme samoihin tiloihin, voimme vielä tiivistää yhteistyötä entisestään, mikä tietysti helpottaa yhteisten asiakkaiden asioiden hoitamista, kertoo palveluryhmän päällikkö Merja Ala-Ikkelä Kelasta.

Asiakas ei voi varata käyntiaikaa itse. Kun asiakas tarvitsee neuvontaa Kela-asioissa, hänen kannattaa soittaa puhelinpalveluun. Puhelinpalvelussa voi hoitaa samoja asioita kuin palvelupisteessä. Jos puhelinpalvelussa huomataan, että käynti palvelupisteessä on välttämätön, Kelan työntekijä varaa asiakkaalle ajan palvelupisteeseen.

Kela-asiat voi hoitaa kätevästi myös puhelimessa ja verkossa. Puhelinpalveluun voi myös varata ajan verkossa tai soittamalla. Kun Kelan työntekijä soittaa, puhelu ei maksa asiakkaalle mitään.

Lisää tietoa asiakkaille



Palaa otsikoihin