Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

15.6.2022 9.54

Kaupungin kesälehti on ilmestynyt

Kehityskeskus on taas koostanut kaupungin tiedotuslehden yhteistyössä Komiat-lehden kanssa ja lehti ilmestyy tänään, 15.6. Komiat-lehden välissä.

- Uudet koulut, ajankohtaiset asuntorakentajat, valmistuva hyvinvointikeskus, varhaiskasvatuksen kuulumiset ja myös Kaksineuvoisen tiedotteet sekä monet muut asiat on taas koostettu kattavaksi lukupaketiksi, kertoo Kauhavan kaupungin kehitysjohtaja Juha-Martti Kuoppala.

Kyseessä on suurjakelu, joka jaetaan jokaiseen kotiin, poislukien taloudet, joissa on ilmaisjakelukielto. Lehti lähetetään myös alueemme kesäasukkaille, eli kaikille, joilla on loma-asunto Kauhavalla. Lisäksi lehti on veloituksetta jakelussa eri pisteissä ympäri Kauhavaa. 

Tänä vuonna kesälehti ilmestyi totuttua myöhemmin.

- Siirsimme julkaisua reilusti kesäkuulle, jotta jo juttuja tehdessä kesä on alkanut kunnolla. Aikaisempina vuosina lehti on ilmestynyt toukokuun puolella eli jutut on tehty huhtikuussa, jolloin moni kesän projekti on vielä suunnitteluvaiheessa eikä luontokaan kovin kesäinen kuviin ole, taustoittaa viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula.

- Lämmin kiitos kaikille lehden tekoon osallistuneille; henkilökunnalle juttujen ideoinnista, kaikille haastatteluja antaneille ja Komiat-lehden toimitukselle. Kesälehden tekemisessä on lopulta valtava määrä aina ihmisiä mukana, hyvällä yhteispelillä kaikki sujui hienosti ja aikataulussa, kiittää Karhula. 




Palaa otsikoihin