Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

31.8.2022 14.44

Kauhavan tapahtumakesä jatkuu - viikonloppu täynnä tapahtumia

Tälläkin viikolla on taas paljon tapahtumia keskittyen loppuviikkoon. Kauhavan Alakylän kyläyhdistys on järjestää kaksikin tapahtumaa: perjantaina 2.9. klo 18 alkaen kyläareenalla on  koulun aloitus disko alakouluikäisille ja lauantaina 3.9. tarjolla onkin harvinaista herkkua, nimittäin perinteisen tervahaudan sytytys klo 18 Torpintiellä.


Huvikausi päättyy PowerParkissa lauantaina

Lauantaina on tilaisuus reippailuun, sillä Kauhavan reserviläiset ja Kauhavan Wisa järjestävät Sotatien juoksu-nimellä kulkevan juoksu ja marssitapahtuman, sarjoja on useita, yhteislähtö tapahtuu klo 12.

PowerParkin perinteiset huvikauden päättäjäiset juhlitaan lauantaina 3.9., jolloin huvipuisto on auki viimeistä päivää tänä kesänä klo 15-24. Huvipuistossa pääsee nauttimaan upeasta valaistuksesta ja illan kruunaa näyttävä ilotulitus klo 21.45-22.15. Huvikauden päättäjäisissä on runsaasti muutakin oheisohjelmaa mm. Ryhmä Hau, kauhukylä sekä live musiikkia.

PowerParkin näyttävää ilotulitusta tullaan katsomaan kauempaakin.

Sunnuntaina vauhti kiihtyy

Vauhti ei hiljene sunnuntainakaan, vaan päinvastoin kiihtyy, sillä Kalmookankaalla AL-Härmä järjestää Härmän JM-seniorimestaruusajot klo 10 lähtien. 


Alahärmän Onnelanrannassa alkaa puolestaan klo 11.30 syysrieha, jossa on paljon mukavaa ohjelmaa; Väritädit klo 12, skeittiesityksiä, pop up -grilli, temppurata, kasvomaalausta ja paljon muuta! Samassa yhteydessä avataan uusi skeittipuisto klo 13.


Tutustu tapahtumakalenteriin osoitteessa kauhava.fi/tapahtumat, lähde mukaan ja osallistu!


Palaa otsikoihin