Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

9.3.2022 8.21

Kauhavan lukio mukaan valtakunnalliseen liiketoiminta- ja yrittäjyyskasvatuksen verkostoon

Kauhavan lukio on valittu mukaan valtakunnallisen liiketoiminta- ja yrittäjyyskasvatuksen lukioverkostoon, tuttavallisemmin LYKKI-verkostoon. Lukion kutsui mukaan verkoston toimintaan Lauttasaaren kansainvälisen liiketoiminnan lukio, jolla on Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä valtakunnallinen kehittämistehtävä liiketoimintaan ja yrittäjyyteen painottuvassa opetuksessa. LYKKI-verkoston toiminta on osa tätä tehtävää ja sen tarkoitus on ollut tuoda talous-, yrittäjyys- sekä liiketoimintapainotteiset lukiot yhteen.

Verkosto järjestää erilaisia niin opettajille kuin opiskelijoillekin suunnattuja tapahtumia sekä välittää tietoa kentän muista tapahtumista. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Talous ja nuoret TAT, Pörssisäätiö, Suomen Yrittäjät, Suomen pankki, Finanssiala, Nuori Yrittäjyys sekä useat korkeakoulut. Tällä hetkellä LYKKI-verkostossa on jo yli 70 jäsenkoulua ympäri Suomen.

Lukion rehtori tutustuu uuteen verkostoon ensimmäistä kertaa järjestettävillä valtakunnallisilla liiketoiminta- ja yrittäjyyskasvatuksen kehittämispäivillä Jyväskylässä 21.-22.4.2022. Kehittämispäivät järjestetään yhteistyössä Raha ja talous -messujen sekä Suomen Yrittäjien kanssa.

Palaa otsikoihin