Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

31.3.2022 10.16

Kauhavan Kädentaitoviikko 13.-18.6.2022

Kauhavan Kädentaitoviikko tarjoaa harrastajille ja kädentaidoista kiinnostuneille mielenkiintoisen kattauksen kursseja, työpajoja, työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa.



Viikon tavoitteena on houkutella eri ikäisiä ihmisiä kokeilemaan uutta harrastusta, syventämään omaa osaamistaan tai ihan vain viihtymään työnäytösten ja monipuolisen kulttuuriohjelman pariin. Kiehtovaa ohjelmaa on tarjolla eripuolilla Kauhavaa ja sitä järjestää useat alan toimijat.

Kauhavan kädentaitoviikon ohjelmassa on mm. kudonta-, makrame-, virkkaus- ja neulontapäiviä, Käsityöyökerho, Kässäkylä-tapahtuma, kansallispukupiknik, Islantilaisilaisvillapaitojen tuuletuspäivä, Kudonnan kesäkoulu ja lasten käsityöleiri.



Käsillä tekemisen iloa viedään viikon aikana myös mm. varhaiskasvatuksen ryhmille. Kädentaitoviikon ohjelmaa päivitetään kevään aikana osoitteeseen www.kauhava.fi/kadentaitoviikko.

Tapahtuma kannattaa ottaa seurantaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Tapahtumaviikon ohjelmaa järjestää paikallinen työryhmä, jossa on mukana kauhavalaisia yrityksiä, Kauhavan kaupungin kulttuuri-, museo- ja kirjastotoimi, Järvilakeuden Kansalaisopisto, Kankurikisällit -hanke, 4H-yhdistyksen Juurille-hanke, yhdistyksiä ja yksityisiä henkilöitä.



Lisätietoja antaa:
Minna Mäkipernaa
puh. 050 4968 279
info(at)tuuliadesign.fi

Palaa otsikoihin