Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

31.10.2022 13.29

Kauhavan Halloween 3.11.

Kauhavan Halloweenista on sukeutunut tapahtuma, jonne tullaan Seinäjokea myöden. Tänä vuonna Halloween näkyy Kauhavan keskustassa torstaina 3.11.2022, ohjelmaa on nuorisoseuralla, torilla sekä kirjastossa.

Nuorisoseuralla on velhokahvila ja lastenrieha klo 17-20. LC Ilmatar Kauhavan järjestämässä, maksuttomassa, tilaisuudessa on mm. mörkötunneli, nukketeatteri, yllätyspusseja, ongintaa ym. hauskaa koko perheelle.

Kauhavan yrittäjien Halloween torilta ei tarvitse lähteä tyhjin vatsoin. Paikalla ovat suositut karkkikauppiaat ja tarjoilua riittää moneen makuun; on muikkuja, vohveleita, kaakaota, Sotkun munkkeja ja makkaraa.

Kirjastotalon parvella musisoi klo 18 alkaen Talent-ohjelmasta tuttu Julius Rantala. Musiikista nauttiessa voi osallistua haamuhommiin tai vaikka pujahtaa kauhutunneliin. Ohjelmaa on koko perheelle.

Kauhavan keskustan liikkeet ovat lähteneet perinteisesti mukaan Halloween-teemaan ja samaa on odotettavissa tänäkin vuonna. Monissa liikkeissä on tarjoilua, halloween tehtäviä yms. Kannattaa käydä tutustumassa!

Palaa otsikoihin