Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

6.10.2022 10.47

Käsityökaupunki Kauhava esittäytyy Käsityömessuilla

Kaupunki on ensimmäistä kertaa mukana Seinäjoen Käsityömessuilla, jotka alkavat huomenna. Aloite messuille lähtöön tuli yrittäjiltä.

- Tuulia Design lähestyi meitä, että tulisimmeko mukaan samalle osastolle heidän ja Iisakki Järvenpään puukkotehtaan kanssa. Lankavalla oli jo oma osasto varattuna siinä vieressä. Kehittelimme yhdessä ideaa näiden yrittäjien ja elämänlaatupalveluiden kanssa ja tästähän rakentui ihan oma Käsityökaupunki Kauhava teema matkailumarkkinointiin Visit Kauhavan alle, iloitsee viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula. 



Käsityökaupunki Kauhava esittelee messuilla koko kaupungin käsityötarjontaa monissa eri muodoissaan, niin kulttuurihistoriallisesti kuin tietysti tämän päivän kädentaitoyrityksiä. Tarkoituksena on edistää Kauhavan ympärivuotista matkailua.

- Esittelyssä on koko alueemme vankka kädentaitoperinne, johon meillä voi tutustua kotiseutumuseoissa sekä Puukko- ja tekstiilimuseossa. Olemme kontaktoineet nykypäivän kädentaitajiamme yhteisesitteeseen ja osa on toimittanut lisäksi omia esitteitään mukaamme messuilla jaettavaksi. Visit Kauhavan kotisivuille olemme keränneet laajemmin kohteita, jotka kiinnostavat tätä samaa kädentaitajien kohderyhmää, Karhula kertoo.

Seinäjoki Areenalla järjestettävät Käsityömessut ovat avoinna perjantaina klo 11-17, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Palaa otsikoihin