Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

25.9.2023 13.05

Käsityökaupungilla monipuolista tarjontaa Seinäjoen messuvieraille

Käsityökaupunki Kauhavan osastolla Seinäjoen käsityömessuilla 6.-8.10.2023 on tarjolla monipuolinen kattaus kädentaitoja, kun tuotteitaan esittelevät Annin Marjatarha, Häjy Distilling Company, Iisakki Järvenpään puukkotehdas, Lankava ja Tuulia Design. Lisäksi mukana on kaupungin matkailupalveluista informoiva Visit Kauhava.

Annin Marjatarha on tallettanut kesän sadon maistuviin tuotteisiin. Osastolta löytyvät mm. hillot, mehut, glögit ja kuohujuomat sekä näistä tuotteista kootut lahjapakkaukset. Tuotteista on tarjolla myös maistiaisia!

Häjy Distilling Company on kauhavalainen tislaamo, jonka Loitsu-gini löi läpi kertaheitolla ja nyt tuotevalikoima on kasvanut. Tervetuloa tutustumaan tislaamon tuotteisiin ja kuulemaan tästä kädentaidon perinteestä!

Iisakki Järvenpään Puukkotehdas valmistaa puukkoja samalla kädentaidolla kuin on tehty jo yli 140 vuotta. Puukot tehdään edelleen käsityönä Kauhavalla jokaista osaa myöden. Puukkotehtaan osastolla pääset tutustumaan pohjalaisten perinne- ja eräpuukkojen lisäksi helavöihin ja -koruihin. Itselle tai lahjaksi, aito Iisakki Järvenpää.

Lankava on värikäs ja innostava käsityöihmisen aarreaitta, joka uudistuu, ideoi ja inspiroi. Lankavan osastolta löytyvät mm. oman tuotannon kierrätyspuuvillatuotteet, erilaiset sukkalangat, Lopi-lankoja, Lankava Villava, Into ja Lempi, Alize: Velluto, Kid Mohair ja Mohair Classic sekä laaja valikoima erilaisia puikkoja, koukkuja ja työvälineitä.

Tuulia Design on kiistatta Kauhavan hauskin kauppa ja saman ilon löydät myös tältä messuosastolta! Tuulia Designin materiaalit, tarvikepaketit ja elämykselliset tapahtumat ilahduttavat ja innostavat kokeilemaan uutta. Messuilla on mukana kauden suosituimmat tarvikepaketit ja ideoita saa kaupanpäälle!

Visit Kauhava on kaupungin matkailupalvelu, joka kokoaa yhteen matkailun ja kädentaidon toimijat ja esittelee heidän palveluitaan. Käsityökaupunki Kauhavalla on jo yli kolmekymmentä käsityökohdetta, joten juttua riittää.  

Visit Kauhavan osastolla on nähtävillä ensimmäisen kerran Kauhava-neule, jonka suunnitelleet @Kaksosflikat ovat tavattavissa osastolla joka päivä klo 12-13. Messuarvonnassa arvotaan viisi materiaalipakettia odotettuun Kauhava-neuleeseen. Lisäksi jaossa on joka messupäivä 100 ensimmäiselle kävijälle Käsityökaupungin yllätyspussi.



Palaa otsikoihin