Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

8.5.2023 9.48

Kahdeksan tonttia huutokauppaan ilman pohjahintaa

Kauhavan kaupunki myy Huutokaupat.com -palvelussa kahdeksan tonttia. Jokaisesta kaupunginosasta on myynnissä ilman pohjahintaa yksi upea omakotitontti ja yksi rivitalotontti. Tarjouksia voi tehdä 31.5.2023 klo 18 saakka (tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen).

Myynnistä päättää Kauhavan kaupunginhallitus tarjousajan jälkeen. Kaupunki pidättää myyjänä oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Tonteilla on rakentamisvelvoite.

 -   - Meillä on hyviä kokemuksia aikaisempien vuosien tonttihuutokaupoista, joten päätimme järjestää huutokaupan myös tänä vuonna.  Myyntiin asetettavat omakotitontit sijaitsevat Kortesjärvellä Väinölässä, Kauhavalla Mäki-Hannuksessa, Alahärmässä Kantolassa ja Ylihärmässä Taavettilassa. Rivitalotontit ovat puolestaan Kortesjärvellä Väinölässä, Kauhavalla Etelärannassa, Alahärmässä Hillin alueella ja Ylihärmässä Järvenjärven alueella.  Nyt voi päästä tontin omistajaksi hyvinkin edullisesti, toteaa Kauhavan kaupungin kehitysjohtaja Juha-Martti Kuoppala.

Kaikki myytävät tontit löytyvät kaupungin kotisivuilta www.kauhava.fi/huutokaupat, josta on linkit huutokauppakohteisiin.


Palaa otsikoihin