Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

10.3.2022 10.37

Junalla maailman suurimpaan junioreiden lentopallotapahtumaan PowerParkiin

Power Cup tapahtuma tiedottaa, että Lentopalloliiton ja yhteistyökumppaneiden järjestämän Power Cupin ensimmäinen ilmoittautumisjakso on päättynyt. Mukana on jo 600 joukkuetta, kaukaisimmat Mongoliasta saakka. VR vahvisti, että junalla pääsee suoraan Power Cup tapahtumaan Kauhavan Alahärmään. Meneillään on edelleen laajan vapaaehtoisjoukon rekrytointi kesän suurtapahtumaan 9. – 12.6.2022.

Lentopalloliiton tapahtumajohtaja Anna Komulla ja paikallispäällikkö Juha Kärnällä on syytä hymyyn. Joukkueita on ilmoittautunut maailman suurimpaan juniorilentopallo tapahtumaan jo 600 ja lisää on tulossa. Toisen portaan ilmoittautuminen päättyy 6.4. jolloin turnauksen lopullinen joukkuemäärä on selvillä. Tämän jälkeen järjestäjät pääsevät laatimaan otteluaikatauluja ja suunnittelemaan lopulliset pelikentät.

- Mahtavaa, että näin kahden hyvin poikkeusvuoden jälkeen seurat ovat ilmoittautuneet innolla mukaan tapahtumaan! Tämän kesän Power Cupista tulee unohtumaton tapahtuma ja huvipuisto kruunaa tämän elämyksen. Kansainvälisillä joukkueilla on myös ilmoittautumisaikaa 6.4. saakka. Tänä vuonna tapahtumaan osallistuvat mm. 2 joukkuetta Mongoliasta. Hienoa, että VR kanssa saatiin myös junavuorot järjestymään tapahtumaan, kun Härmän juna-asema on suoraan tapahtuma-alueen vieressä, riemuitsee Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

VR vahvisti pysähtyvänsä Härmän asemalla niin, että se sopii joukkueiden saapumiselle ja poistumiselle Power Cupista. Muuten VR aloittaa liikennöinnin Härmän asemalle 20.6.2022. Liput ovat saatavilla ainoastaan VR Yhtiöiden ryhmämatkamyynnistä.

VR junayhteydet etelästä keskiviikko 8.6. IC 37 (Helsinki) Härmässä klo 17.09, pohjoisesta IC 56 (Oulu) ja saapuminen Härmään klo 18.49.

Torstaina 9.6. etelästä (Helsinki) IC 21 saapuu Härmään klo 9.52 ja pohjoisesta Rovaniemeltä /Oulun kautta IC 22 Härmään klo 10.08.

Paluupäivä sunnuntai 12.6. etelään (Helsinki) IC 26 Härmästä klo 15.58. ja pohjoiseen (Rovaniemi) IC 37 Härmästä klo 17.09.

Power Cupista on tulossa alueen suurin kesätapahtuma. Sen toteuttamiseen tarvitaan kuitenkin suuri määrä talkoolaisia sekä yhteistyökumppaneita. Talkoolaisia rekrytoidaan parhaillaan mm. www.powercup.fi tapahtuman kotisivujen kautta.

Lisätietoja antavat:

Juha Kärnä, Power Cup paikallispäällikkö (talkoolaiset, yhteistyökumppanuudet), puh. 040 5109130, juha.karna(at)powercup.fi

Sari Hirvelä, paikallinen markkinointipäällikkö PowerPark
puh. 040 680 2377,  sari.hirvela(at)powerpark.fi


Palaa otsikoihin