Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

22.11.2021 11.42

Joulu alkaa Kauhavalla

Joulunavaukset alkavat tällä viikolla; Kortesjärven ja Ylihärmän joulunavaukset ovat perjantaina 26.11. sekä Kauhavan joulunavaus järjestetään lauantaina 27.11. Alahärmässä joulunavaus on ensi viikon sunnuntaina 5.12.2021.

Ohjelmaa on jälleen monipuolisesti; on perinteiset ja tutut joulupuurot ja -pukit, mutta mukana on uusiakin kokeiluja. Kortesjärvellä avataan uutena joulukuusipuisto, johon yritykset, yhteisöt ja järjestöt voivat tuoda omia joulukuusia jo torstaina klo 18 alkaen. Joulukuusiin sytytetään valot yhtä aikaa joulunavauksessa. Puistossa vierailijat saavat äänestää joulukuusista omaa suosikkiaan. Joulupuuroa pääsee nauttimaan jouluisen musiikin tahtiin ja  joulupukki on tavattavissa. Kortesjärven joulunavausta ovat järjestämässä yrittäjät, asukaslautakunta ja seurakunta.

Ylihärmän yrittäjät avaavat perjantaina 26.11. Ylihärmän joulukadun klo 14 alkaen, jolloin pankkien edustalla on makkaranpaistoa ja liikkeissä hyviä tarjouksia ja tarjoilua. Lakiantorilla on klo 15 alkaen tarjolla joulupuuroa ja kinkun voittaa joku onnekas kinkkuarpajaisista. Lisäksi torilla ovat kahvio, myyntipöytiä ja muuta ohjelmaa mm. poniratsastusta ja arvontaa. Illalla Ylihärmän kirkossa alkaa klo 18 jouluinen konsertti, jossa joulubluesia tarjoilee AMB The Blues Band.

Lauantaina 27.11. syttyvät jouluvalot Kauhavalla yrittäjien toimesta joulunavauksessa. Torilla on klo 10-14 paikalla on joulupukki, jonka kanssa voi käydä keskustelemassa omista lahjatoiveista. Tarjolla on joulupuuroa ja torimyyjien pöydistä löytyy monenmoista mukavaa ostettavaa.

Toisena adventtisunnuntaina 5.12. klo 12-15 joulu avataan Alahärmässä Halpa-Hallin piha-alueella yrittäjien voimin.  Paikalla ovat mm. joulupukki poronsa kanssa sekä muita kotieläimiä. Lapsille on talutusratsastusta. Tapahtumassa joulutunnelmaan siivittävät joulumusiikki sekä glögi ja pipari -tarjoilu.  Lisäksi torimyyjiltä voi täydentää pukinkonttia ja joulupöydän tarjontaa.




Palaa otsikoihin