Etusivu Uutishuone Uutiset Uutisarkisto

Uutisarkisto

5.8.2022 9.30

Hyvinvointitapahtuma Liikkis 20.8.2022

Liikkis hyvinvointitapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 20.8.2022 klo 12-17 Kauhavan koulukeskuksella.

Tapahtuman takana ovat kaupungin ja Kuntayhtymä Kaksineuvoisen johtoryhmät, jotka nimesivät työryhmän tapahtuman järjestämiseksi jo pari vuotta sitten, mutta koronan takia tapahtuman järjestäminen on lykkääntynyt.

Ajatuksena on tuoda esille messuluonteisella tapahtumalla kaupungissamme oleva laaja kirjo erilaisia kuntalaisten hyvinvointia edistäviä toimijoita.

Maksuttomassa tapahtumassa kuntalaisilla on mahdollisuus päästä tutustumaan matalalla kynnyksellä erilaisiin harrastuksiin, hyvinvointihoitoihin sekä muuhun hyvinvointia lisäävään toimintaan.

- Tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan 35 eri tahoa esittelemään toimintaansa. Ne kaikki löytyvät kaupungin kotisivuilta: kauhava.fi/liikkis ja sinne päivitetään osallistujien listaa koko ajan. Myös aikatauluja laitetaan ensi viikon aikana, sillä tulossa on erilaisia tuokioita, joihin voi osallistua. Jos vielä haluaa tulla esittelijäksi niin sekin onnistuu, kun laittaa minulle pikaisesti viestiä, kertoo viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula.

piirretty kuva, jossa on monenlaista touhua; koiran ulkoiluttaja, bändi, lapset kiipeilee, poika potkii palloa.
Liikkis tapahtumassa on luvassa mukavaa puuhaa ja touhua koko perheelle, vauvasta vaariin!


Lisätiedot ja esittelijöiden ilmoittautumiset:
petra.karhula(at)kauhava.fi
puh. 040 167 8051

Palaa otsikoihin