Etusivu Uutishuone Uutiset

Uutiset

24.4.2024 15.17

Kesäksi luvassa jälleen runsaasti tapahtumia

Kauhavan kesässä riittää vipinää tänäkin vuonna, sillä tapahtumakalenterissa on jo yli 40 kesätapahtumaa! Osa tapahtumista on kokonaisia tapahtumaviikkoja, kuten Kauhavan Kädentaitoviikko, Härmälääset Häjyylyt, Elotryskööt ja Suvipäivät.

- Kesäkuussa ensimmäisenä olevalla tapahtumaviikolla, Kädentaitoviikolla, on jo yksistään noin 100 eri ohjelmanumeroa. On kursseja, työpajoja, kulttuurielämyksiä, työnäytöksiä - joka päivä siis varsin runsaasti ohjelmaa, toteaa kulttuuriohjaaja Laura Kivimäki.

Suurimpana kesätapahtumana lienee Lakia-Jukola 15.-16.6., joka tuo suunnistuksen ystävät Kauhavan maastoihin. Tapahtumaan odotetaan noin 40.000 kävijää. Myös vanhat tutut tapahtumat vetävät väkeä, esimerkiksi tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Power Truck Show houkuttelee vuosittain noin 30.000 kävijää.


- Tapahtumajärjestäjiä haluaisin vielä muistuttaa, että ilmoittakaa tapahtumanne ajoissa kaupungin tapahtumakalenteriin. Se onnistuu helposti kotisivujen lomakkeen avulla. Näin saamme kaikki tapahtumat mukaan myös Visit Kauhavan yhteismainontaan, kehottaa viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula.


Palaa otsikoihin