Etusivu Uutishuone Uutiset

Uutiset

19.3.2024 14.56

#Hyväesiin -kampanja käynnistyi

Hyvä esiin -kampanja on osa Kauhavan ennaltaehkäisevän työn  hyvinvointiteemaa ja nuorisopalvelujen hankkeita.

Kampanja on suunnattu yläkouluikäisille nuorille. Sen tavoitteena on kannustaa tekemään hyviä tekoja, ilahduttamaan muita, sekä huomata hyviä asioita itsessä ja arjessa. Kun laitetaan hyvä kiertämään, se vahvistuu ja kasvaa. Jokainen meistä voi vaikuttaa siihen omalla käytöksellään. Tavoitteena on myös lisätä positiivisia kohtaamisia ja kiittävän palautteen antamista arjessa, näin yhteisöllisyyttä vahvistaen.

Kampanja alkoi viime viikolla ja kestää huhtikuun loppuun saakka.

Miten kampanja näkyy?

Kouluilla, nuorisotiloilla ja kirjastoilla on kampanjainfoa ja materiaalia (staattisia tarroja ja mainoksia), joissa on nuorten kanssa kehiteltyjä tsemppiviestejä.

You made my day - merkeillä palkitaan hyviä tekoja

Kampanjaan kuuluu nuorten kanssa yhdessä mietitty palkintokampanja, jossa yläkoulujen oppilaat keräävät palkintomerkkejä hyvistä teoista. Teko voi olla pieni tai suuri, kiitos, hyvää käytöstä, avuliaisuutta tai mitä tahansa pyyteetöntä toisten ilahduttamista ja huomioimista. Keräämällä 3 tai enemmän merkkejä ja palauttamalla merkit koulunuorisotyöntekijälle saa pienen palkinnon.

Sosiaalisessa mediassa kisa ja haaste

Nuorisopalveluilla on Instagramissa @nuorisopalvelut_kauhava on kisa, joka on avoin kaikenikäisille kaupunkilaisille. Osallistua voi lisäämällä kuvan päivääsi ilahduttaneesta asiasta #hyvaesiin ja tägäämällä @nuorisopalvelut_kauhava. Osallistuneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia.

Kasvatetaan yhdessä pienistä hyvistä teoista lisää hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä Kauhavalle!



Palaa otsikoihin